Υποδοχή - Γραμματειακή υποστήριξη - Επικοινωνία


Το ιατρείο έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο το παιδί και τις ανάγκες του, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά και τους γονείς. Στο χώρο αναμονής υπάρχει παιδότοπος όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν να απασχοληθούν ευχάριστα και δημιουργικά.

Η βασική αρχή λειτουργίας του ιατρείου είναι η αποφυγή ταυτόχρονης παρουσίας  βρεφών, υγειών και άρρωστων παιδιών. Για το λόγο αυτό ο προγραμματισμός των ραντεβού γίνεται με προτεραιότητα προσέλευσης στην αρχή των βρεφών, στη συνέχεια των προς εμβολιασμό  υγειών παιδιών και χωριστά των παιδιών με εμπύρετο ή άλλο νόσημα.


Τα νεογέννητα εξετάζονται με προσυννενόηση  στο ιατρείο ενώ υπάρχει δυνατότητα και για κατ οίκον επίσκεψη.

 Ιδιαίτερη φροντίδα παρέχεται για τα επείγοντα περιστατικά τα οποία αντιμετωπίζονται άμεσα ενώ η εξέταση των άρρωστων παιδιών γίνεται αυθημερόν.


Κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του ιατρείου η επικοινωνία γίνεται μέσω της γραμματέως στο τηλέφωνο:
210-2922006
.

Η υπεύθυνη βοηθός κλείνει τα ραντεβού ή  προωθεί την κλήση σας στη γιατρό αν πρόκειται για  επείγον θέμα που χρήζει άμεσης επικοινωνίας.

Για την εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου, είναι καλύτερα να αφήνετε το τηλέφωνό σας στη βοηθό και η γιατρός θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.


Εκτός ωραρίου, η επικοινωνία για έκτακτα περιστατικά γίνεται μέσω του κινητού τηλεφώνου, στο 6944757846.